DE BESTE RIJSCHOOL

HAAL JE RIJBEWIJS IN 1X BIJ BOB RIJSCHOOL!

Professionele begeleiding zonder verrassingen achteraf
BOEK NU ONLINE JE EERSTE RIJLES
Bel ons nu voor een proefles

Whatsappen doen we ook

DE TARIEVEN VAN BOB RIJSCHOOL

KWALITEIT RIJOPLEIDING

Een rijopleiding is een kostbare zaak en daarom is uw keuze van een goede rijschool van groot belang. Je rijbewijs is eenmalige investering waarvan je een leven lang profijt hebt. Het maakt je onafhankelijk en je kunt gaan en staan waar je wilt. Bij Bob Rijschool krijg je les van je vaste instructeur of instructrice die regelmatig bijgeschoold wordt. Je krijgt je eigen lesauto en wordt binnen de regio van huis opgehaald. Bovendien duurt een uur les bij ons zestig minuten en geen vijftig. Samen met je vaste rij-instructeur of instructrice kan je een persoonlijk instructiekaart bij houden. Zo weet je precies waar je aan toe bent we staan er borg voor dat je geen les teveel neemt. Je betaald dus nooit meer dan nodig is.

Losse prijzen

Afhankelijk van jouw wensen heeft Bob Rijschool verschillende pakketten ontwikkeld. De keuze is aan jou om te beslissen of je losse lessen neemt of kiest voor een van onze pakketten.

De pakketten geven korting bij aanschaf van meerdere rijlessen tegelijk. Hoe groter het pakket hoe goedkoper de prijs per rijles. Bij het behalen van je rijbewijs worden teveel ingekochte pakket-rijlessen conform het gehanteerde pakket terugbetaald.

Wij koppelen je vanaf het begin aan een vaste rijinstructeur, die je al in 10 dagen kan opleiden tot je autorijbewijs! Vind je het autorijden in het begin toch een beetje eng? Zowel onze mannelijke- als vrouwelijke autorijinstructeurs zijn gespecialiseerd in faalangst en weten precies hoe ze het beste in hun leerlingen naar boven kunnen halen.

WAAROM KIEZEN VOR BOB RIJSCHOOL?

Twijfel over een rijschool of lespakket? Neem eerst een Verblijvende proefles met een professioneel advies!!

Betaalmogelijkheden Bob Rijschool

Het halen van een rijbewijs is een forse investering. Om het voor iedereen mogelijk te maken hebben we een aantal mogelijkheden en weet je precies waar je aan toe bent. De betalingstermijnen en data worden vooraf met je besproken!

Contante betaling per les
Maandelijkse betaling
Bank betaling

Heb je verder nog vragen? Neem dan contact met ons op. 0344-44 44 44

Twijfel over een rijschool of lespakket? Neem eerst een gratis proefles!
Als je twijfelt over welke rijschool je moet nemen en of je losse lessen wilt nemen of een heel pakket dan is het raadzaam om vrijblijvend een proefles te nemen met professioneel advies. Je instructeur krijgt dan een beeld van je vaardigheden, inzicht en aanleg. Daarna kan hij je adviseren over welk pakket het meest geschikt is voor jou. De proefles is gratis bij het afnemen van een pakket.
BEL ONS NU